(Cloud) Consultant

Bij VDP Automation zijn wij op zoek naar een (Cloud) Consultant met goede communicatieve en organisatorische  vaardigheden.

VDP Automation B.V.  is een professionele automatiseerder. Wij  bieden met 15 professionals al meer dan 10 jaar maatwerk aan onze klanten.  Door het leveren van maatwerk hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd, variërend tussen kleine, middelgrote en grote organisaties.

Wij ontwerpen, realiseren, beheren en monitoren IT-infrastructuren en verzorgen integraties met bedrijfsapplicaties. Daarnaast bieden we ondersteuning aan onze eindgebruikers via onze skilled servicedesk.

Wij geloven niet in ‘’eilandjes’’, maar zoeken liever de samenwerking met elkaar op. Dit zorgt ervoor dat je snel veel ziet en leert van onze verschillende afdelingen. De cultuur is informeel en je komt terecht in een hechte club mensen, waarvan een groot deel ook buiten kantoortijd veel contact met elkaar heeft.

Wie ben jij en wat ga je doen?
Je bent een prettige gesprekspartner met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door goed te luisteren en goede vragen te stellen weet jij de behoeftes en wensen van onze klanten te vertalen naar functionele oplossingen.

In samenwerking met onze Engineer vertaal je de functionele oplossing naar het technische ontwerp en stel je een plan op om de oplossing te realiseren. Tijdens de realisatie zorg je ervoor dat zowel de klant als de interne organisatie op de hoogte is en blijft van de voortgang en stuur je – in overleg met je leidinggevende – bij als dat nodig is. Na implementatie van de oplossing zorg je ervoor dat de noodzakelijke kennis om de oplossing te kunnen ondersteunen wordt overgedragen aan onze servicedesk, maar train je indien nodig ook de eindgebruikers van de klant.

Jouw kennis en ervaring?
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van Consultancy of in een vergelijkbare rol;
 • Je hebt een aantoonbare achtergrondkennis van Cloud, IT infrastructuur, Microsoft producten waaronder Office 365 / (Azure) AD en migraties;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;
 • Je bent in bezit van Rijbewijs B.

Ons aanbod:

 • Een salaris tussen € 3.250,- en € 4.250,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Daarnaast mag je gebruikmaken van alle middelen die jij nodig hebt om je functie goed uit te kunnen voeren, zoals een laptop, headset, telefoon en auto van de zaak;
 • Wij stimuleren het volgen van cursussen en maken indien nodig samen een opleidingsplan ten behoeve van jouw ontwikkeling;
 • Bij gebleken geschiktheid krijg je bij ons een vast contract na 2 maanden
 • Last but not least organiseert onze personeelsvereniging jaarlijks leuke uitjes én organiseren we onderling zelf bijeenkomsten, zoals een gamedag en barbecues.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?
VLSG verzorgt exclusief de werving & selectie namens VDP Automation voor deze vacature. Heb je interesse in deze positie en wil je solliciteren?  Mail dan je CV + motivatie naar: info@vlsg.eu Voor meer informatie neem je contact op met VLSG Search Solutions op: 085 822 11 55