Skilled Support Engineer

Wij zijn op zoek naar een Skilled Support Engineer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de ambitie om zowel op persoonlijk als op professioneel vlak te groeien.

VDP Automation B.V. biedt al meer dan 10 jaar maatwerk aan haar klanten. Wij hebben een trouwe klantenkring variërend van kleine tot middelgrote tot grote organisaties en bieden oplossingen op het gebied van (managed) hosting, cloud, firewalls, netwerken, WiFi, connectiviteit, werkplekbeheer, hard- /software en support. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelen wij zelf ook software om het beheer zo eenvoudig mogelijk te houden. Daarnaast beheren wij onze omgeving proactief door het gebruik van verschillende monitoringtools.

Het voordeel van werken in een kleine en platte organisatie als de onze is dat je, naast je eigen functie, veel leert over alle verschillende rollen en functies binnen een organisatie.Je ziet dagelijks waar alle afdelingen mee bezig zijn en hoe ze dat precies doen. De cultuur is informeel en je komt terecht in een hechte club mensen die ook buiten kantoortijd veel contact met elkaar hebben.

Wat ga je doen?
Je neemt de telefoon aan of behandelt tickets die door klanten zijn ingeschoten. Je registreert de vraag van de klant in een ticket en zorgt dat alle relevante informatie in het ticket wordt gezet en informeert de klant hierover. Alle standaard wijzigingen behandel je zelf. Je bent dus ook direct technisch inhoudelijk bezig met de omgevingen van onze klanten. Is een vraag wat complexer? Dan zet je het ticket door naar de juiste afdeling en informeer je de klant hierover. Je bent alert op repeterende problemen, maakt deze bespreekbaar en doet suggesties voor het oplossen hiervan tijdens ons dagelijkse overleg. Je doet dagelijkse controles vanuit onze monitoringtools en uiteraard houdt je de documentatie up-2-date.

Na je inwerkperiode ga je meedraaien in de storingsdienst en in het maandelijkse onderhoud.

Jouw kennis en ervaring?

 • Afgeronde MBO opleiding richting ICT
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Interesse in IT en basiskennis van Microsoft producten zoals Windows en Office 365

Wat mag je van VDP verwachten?

 • Een salaris tussen €2250 en €3250 afhankelijk van je opleiding en ervaring
 • 24 vakantiedagen
 • Een goede pensioenregeling
 • Een vergoeding voor storingsdiensten
 • Een gepaste thuiswerkvergoeding (en de mogelijkheid het werk deels thuis uit te voeren)
 • Alle middelen die jij nodig hebt om je functie goed uit te kunnen voeren zoals laptop, headset en indien nodig een telefoon en auto van de zaak
 • De mogelijkheid om je te specialiseren in systeembeheer, netwerkbeheer, monitoring, backup of beveiliging
 • Het volgen van cursussen en het maken van een opleidingsplan ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid
 • Geweldige jaarlijkse personeelsuitjes!

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en wil je solliciteren?
VLSG verzorgt exclusief de werving & selectie namens VDP Automation voor deze vacature. Heb je interesse in deze positie en wil je solliciteren? Mail dan je CV + motivatie naar: info@vlsg.eu Voor meer informatie neem je contact op met Dianne Wientjens – HR Business partner (VLSG) op: 085 822 11 55